Programma

Helaas, European Dreams is voorbij. Wil je op de hoogte blijven van volgende edities van European Dreams? Schrijf je dan op de homepage in voor onze updates.

Op 7 juni 2013 werden de Winkel van Sinkel en Theater Kikker in Utrecht omgetoverd tot festivallocatie. En er was meer dan genoeg te doen:
Maurits Martijn (redacteur van de Correspondent) interviewde Sophie in ‘t Veld (Europarlementariër D66) en Ot van Daalen (directeur Bits of Freedom) over hun digitale droom. De mannen van de VPRO vertelden over MetropolisTV en lieten reportages zien over hoe jongeren in Bulgarije, Macedonië en Servië leven. Cabaretier Lennaert Maes kwam vertellen wat er gebeurt als de Belgen Nederland binnenvallen. Jongeren uit regio Utrecht debatteerden over Europa terwijl de improvisatieacteurs de stellingen in scène zetten. Rudi Delarue (directeur VN International Labour Organisation) ging in gesprek met Europarlementariërs Jan Mulder (VVD) en Marije Cornelissen (Groenlinks) over jeugdwerkloosheid. Bezoekers konden op reis door Europa gefotografeerd worden met de gekste attributen van Hotmamahot. De mannen van The Elementary Penguins rockten de zaal plat. En meer…

Foto’s zien?